La Tribu

Per educar un infant fa falta tota una TRIBU -Proverbi africà-

18/07/2021

CLOENDA TALLERS JOVES ESTIU '21

Aquest dijous, 22 de juliol, tindrà lloc a l'Institut Escola Àngel de Tobies la cloenda dels Tallers Joves Estiu '21. De 17 a 21 h una Block Party, amb sessions de Micro Lliure, exhibició de Break Dance i Graffiti participatiu. Tot seguit una sessió de Drum Circle & Creative Release (Percussió, veu i moviment).
L'acte té places limitades i és obert a tothom. Totes les activitats seran gratuïtes i a l'exterior. Per participar en la cloenda s'ha de fer reserva prèvia omplint el formulari del següent enllaç:
 
 
 
 
BLOCK PARTY
MICRO LLIURE: Exhibició en directe del talent del poble rapejant en unes instrumentals amb un Dj en directe, que anirà fent sonant ritmes de rap, mentrestant els artistes van cantant i fent les seves cançons i rimes, tot dinamitzat per un equip professional perquè vagui fluint els artistes i el públic, la participació també és voluntària.
EXHIBICIÓ DE BALL: El grup de ballarins de break dance del Vendrell oferiran una exhibició de les seves arts escèniques en directe. Un cop acabada l'exhibició, animaran al públic a participar en una mini classe guiada per un tallerista expert perquè el públic pugui fer un tastet d'aquesta disciplina.
GRAFFITI PARTICIPATIU: Realització d'un graffiti participatiu amb un tallerista expert, la participació serà voluntària i controlada a poc a poc per l'organització.

DRUM CIRCLE & CREATIVE RELEASE
(Percussió, veu i moviment)
Activitat grupal participativa, que tracta de crear un espai que recull les bases de l’anomenat "drum circle" (cercle de percussió) i les experiències del mètode de cant, moviment i expressió creativa "creative release". Seguint un abordatge humanista centrat en la persona, es realitza una activitat musical a través del ritme, la improvisació, el cant i el moviment.
En la part rítmica, els participants s'expressen de manera col·lectiva mitjançant l'ús d'un conjunt de tambors, instruments de percussió de diferents tipus (metall, fusta, shakers) així com percussió melòdica (boom whakers, campanes sonores).
En la part de veu i moviment es posa de manifest la improvisació, la creativitat amb la veu, les notes de la guitarra i l’expressió MÚSICA, JOVENTUT I SOCIETAT A TEMPO corporal mitjançant el moviment lliure més instintiu i la percussió corporal.
Amb aquests recursos, es crea un espai musical grupal i es gaudeix d'un intercanvi creatiu i artístic. L'activitat està dissenyada i facilitada per dos professionals musicoterapeutes que coneixen els recursos utilitzats i les necessitats del col·lectiu amb el qual treballen.

Activitats edunautes Abril 24