La Tribu

Per educar un infant fa falta tota una TRIBU -Proverbi africà-

14/06/2021

PRESENTACIÓ GUIA D'ACTIVITATS D'ESTIU INCLUSIVES i TALLERS JOVES ESTIU 2021

El passat dijous es va presentar la Guia d'Activitats d'Estiu Inclusives 2021, dissenyada pel Pla Educatiu d'Entorn del Vendrell i que aplega un recull d'activitats que ofereixen els serveis municipals i entitats relacionades amb infants i joves de 3 a 16 anys on poden participar persones amb diversitat funcional.

Aquest és un projecte de la Comissió Inclusiva del Pla Educatiu que porta dos cursos treballant per donar suport a entitats i iniciatives que ja funcionen al Vendrell, i fomentar-ne de noves, pel que fa a activitats extraescolars i de vacances per a infants i joves amb diversitat funcional. La comissió està formada per les diferents entitats que tenen a veure amb aquests infants i joves, i altres administracions que donen suport o potencien aquest tipus d'activitat, amb la finalitat que tothom pugui accedir a qualsevol activitat que vulguin inscriure's.

 
 El mateix dia es va presentar el cartell dels tallers d'estiu per a joves de 10 a 16 anys on es podran fer diferents activitats: taller de teatre, activitats aquàtiques, programació de videojocs, taller de cultura urbana, excursions per la natura, esports de raqueta, taller de música. Tots els tallers són amb monitoratge especialitzat i assegurança. Les activitats estaran distribuïdes en diferents dies i horaris del mes de juliol. Totes les activitats es duran a terme seguint els criteris per a desenvolupar les activitats d’educació en el lleure en el marc de la pandèmia per COVID-19. 
Les inscripcions seran online del 17 de juny al 4 de juliol  L'import recaptat per les activitats, anirà en benefici del projecte Fem Pinya dels Nens del Vendrell.

 
Per a més informació:
Tel. 977 664 002
Email: peevendrell@gmail.com 
 
 








 









Activitats edunautes Abril 24