TALLERS D'ESTIU PER A JOVES DE 10 A 16 ANYS

 

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell i el Departament d’Educació de la Generalitat posen en marxa, a través del Pla Educatiu d’Entorn, la segona edició del JOVESTIU, un programa d’activitats per als nois i noies d’entre 10 i 16 anys dins el programa d’estiu enriquit. L’estiu passat van passar per aquest programa més de 70 joves del Vendrell i comarca, i per això, donat l’èxit de l’estiu passat s’ha tornat a fer una altra edició repetint els tallers que van tenir més èxit i programant-ne més perquè hi hagi més varietat.

Són tallers diversos i interessants perquè els i les joves aprofitin l’estiu de manera diferent, visquin experiències noves, aprenentatges enriquidors, socialització, activitat física, noves amistats.  

Són activitats de curta durada  amb horaris i dies diferents, per si en volen fer més d’un; i molt econòmics, només 5 € cadascun, per tal que tothom hi pugui accedir.

Les inscripcions es poden fer des del 17 de juny al 4 de juliol, tot i que alguns comencen el 27 de juny. Serà per rigorós ordre d’inscripció, que es podrà fer al formulari que està penjat a la web del Pla Educatiu d’Entorn:

Accediu al formulari

El pagament de 5 € s'ha d'efectuar al número de conte de projecte Fem Pinya dels Nens del Vendrell com a donatiu per als seus projectes socials que sempre van adreçats als infants i joves del Vendrell o comarca.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES EXCURSIONS A LA NATURA

COVES, FONTS, CIMS I ANIMALS NOCTURNS

  • Sortida 1: Divendres 1 de juliol. Les fonts i les basses i el paisatge agrícola del Baix  Penedès  (16.30h-21.30h)
  • Sortida 2: Divendres 8 de juliol. Ruta fins la cova de Vallmajor (16.30h-21.30h)
  • Sortida 3: Divendres 15 de juliol. Ruta fins al cim del Montmell (16.30h-21.30h)
  • Sortida 4: Divendres 22 de juliol. Sortida nocturna a les madrigueres: ratpenats i fauna nocturna. (19h-22h)