La Tribu

Per educar un infant fa falta tota una TRIBU -Proverbi africà-

11/05/2020

PREINSCRIPCIÓ ALS CENTRES ESCOLAR 2020-2021


La preinscripció escolar per al curs 2020-2021 es podrà dur a terme, de manera telemàtica, del 13 al 22 de maig per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria (ESO).
La preinscripció, també telemàtica, per als ensenyaments postobligatoris serà: del 27 de maig al 3 de juny en el cas de batxillerat; del 2 al 8 de juny els cicles de grau mitjà d’FP i d'arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, en el cas dels cicles de grau superior d’FP i d'arts plàstiques i disseny.

A causa de les circumstàncies extraordinàries per la Covid-19, i com a prevenció davant la propagació, el Departament d’Educació promou la preinscripció de manera telemàtica. El tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat.

Així, s’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària (escanejada o fotografiada) mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció. Per a les llars d’infants, s’acceptarà la sol·licitud emplenada per correu electrònic.

Activitats edunautes Abril 24