La Tribu

Per educar un infant fa falta tota una TRIBU -Proverbi africà-

05/12/2017

ESCOLA DE MARES I PARES "L'OFICI DE SER PARES"

El programa continua aquest mes de desembre amb dues xerrades:

La primera tindrà lloc el dimarts 12 de les 15.15 a les 16.15 h a l'escola Àngels Garriga, anirà a càrrec de la Carme Reyes (orientadora/psicòloga a l'IES Mediterrània i psicoterapeuta). Sota el títol "Assetjament als centres escolars "Bullying", aquesta xerrada-taller té l'objectiu d'entendre el fenomen i, alhora, proporcionar eines de prevenció i intervenció per a les famílies, la resta de companys i els centres educatius. S'abordaran aquests temes: Què és el bullyning i/o ciberbullying?, signes d'alerta, què són els maltractaments entre companys a l'escola?, actuacions per part del centre, orientacions per als pares, etc.

La segona tindrà lloc el dimarts 18 de les 15.15 a les 16.15 h a l'escola Pau Casals, anirà a càrrec de la Lorena Baños (Logopeda de SINAPSIS). Sota el títol "El meu fill no parla gaire bé, què puc fer-hi?", aquesta xerrada ens vol fer veure que sovint es tendeix a pensar que un problema de parla en els infants apareix com a conseqüència d'una estructura incorrecta o simplement per una situació passatgera i que es corregirà sol. Però ens hem parat a pensar per què passa i en quins casos es modifica el patró com "per art de màgia"? En aquest taller es donarà resposta a aquestes qüestions.

Aquest ampli programa de l'escola de pares i mares, és gràcies a la participació voluntària de les empreses, persones i organismes que col·laboren desinteressadament amb les xerrades d'interès per a les famílies.

Totes les sessions són obertes a totes les famílies i educadors dels centres escolars de la comarca i no és cal inscripció prèvia.



Jornada Inclusió i Municipis