La Tribu

Per educar un infant fa falta tota una TRIBU -Proverbi africà-

03/04/2024


Un dels objectius principals de la Taula de Famílies del PEE, és potenciar la participació de les famílies en el procés d'aprenentatge dels seus fills/es.  Des del curs passat estem posant en marxa diferents inicitives amb la finalitat de millorar la comprensió lectora dels infants i joves, i augmentar l'hàbit lector ja des de petits en família. Des del #ClubdeFamíliesLectores  catalitzem les diferents activitats que organitzem per a infants de 0 a 10 anys.

En David Bueno es doctor en biologia i professor de genètica a la Universitat de Barcelona. La seva trajectoria professional i acadèmica s'ha desenvolupat a Barcelona i Oxford, centrant-se en la genètica del desenvolupament i la neurociència, i la seva relació amb el comportament humà.  En l'àmbit de la divulgació científica, ha publicat set llibres para apropar la ciència a la ciudadania.  

El llibre Els beneficis de la lectura en veu alta es un estudi sobre els beneficis cognitius i d’aprenentatge que suposa compartir la lectura –en família i tambe a l’escola–, basat en dades científiques i contrastades. En David Bueno ho explica de manera comprensible per a tots els públics, amb la intenció de difondre la importància de compartir lectura en família i a l’escola, per a un millor desenvolupament cognitiu.

Si necessiteu canguratge cal que feu inscripció a peevendrell@elvendrell.net

Activitats edunautes Abril 24