La Tribu

Per educar un infant fa falta tota una TRIBU -Proverbi africà-

25/05/2020

CURSOS DE CATALÀ VIRTUALS A L'ESTIU

Ja es pot consultar a la web del Servei Lingüístic de la URV l'oferta formativa de cursos de català a l'estiu, que seran tots en modalitat virtual.
Els cursos Intermedi 1, Suficiència 1 i Superior 1 són la primera part dels nivells B2, C1 i C2 respectivament. Les persones que els facin tindran una plaça reservada a la segona part d'aquests cursos, que també es faran en línia durant el 1r quadrimestre del curs vinent i que culminaran amb l'examen oficial de B1, C1 i C2 a la convocatòria de febrer de 2021.

La matrícula (en línia) és del 15 de juny (a les 9 h) al 21 de juny (a les 23.59 h), excepte per al Bàsic 2, que és l’1 de juny. 

Per matricular-se als cursos cal acreditar el nivell anterior o superar una prova d’accés virtual. La prova d'accés (un test gramatical, un exercici d'expressió escrita i una conversa oral) es farà virtualment entre el 8 i el 12 de juny: podeu demanar de fer-la per aquí).

Recordeu que les places són limitades i s’adjudiquen per rigorós ordre d’inscripció. Per qualsevol dubte o consulta, escriviu-nos a infosl@urv.cat.

Activitats edunautes Abril 24